Buitenwanden maken met thermo glasblokken en het lijmsysteem

Nieuw is het lijmsysteem voor buitengevels. Glazen bouwsteen wanden werden tot nu toe alleen nog gemetseld of gemaakt in prefab vorm. Tegenwoordig is het ook gewoon mogelijk om buitenwanden op te bouwen met het lijmsysteem. Dit nieuwe systeem geeft de wanden een ongekende stijfheid en het verwerken is simpel en snel.

Buitenwanden met glasblokken simpel en snel bouwen met het lijmsysteem.

Vanaf vandaag is het mogelijk om glazen bouwsteen wanden op te bouwen met een lijmsysteem dat geschikt is voor buitengebruik. Glazen bouwstenen zijn weer helemaal terug van weggeweest. Ze zijn zelfs gemoderniseerd. En daarmee bedoelen we, de isolatiewaarden is enorm verbeterd. De glazen bouwsteen is voorzien van één of meerdere isolatie laagjes waardoor de stenen voldoen aan de huidige normen.

Er zijn stenen beschikbaar in meerdere uitvoeringen en maten. De standaard maat is 190x190x80mm. Dit is de 'Thermo Block Slim' collectie. Deze heeft een isolatiewaarde van Ug-value of 1.0 W/(m²K). Dit staat gelijk aan dubbelglas.

De iets dikkere variant heeft een afmeting van 190x190x120mm. Deze heeft een isolatiewaarde van Ug-value of 1.2 W/(m²K). 

De versie van 190x190x135mm heeft zelfs een Ug-value of 0.8 W/(m²K).

Het mooie van dit alles, ze zijn ideaal om te verlijmen met een nieuw lijmsysteem! perfecte isolatiewaardes én makkelijk te verwerken. Zelfs met thermische onderbreking in de voegen.

Vraag naar de mogelijkheden door even een mailtje te sturen naar [email protected]